Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

vrijdag 23 november 2012

Weber


Nee, niet Marianne Weber, maar de fabrikant van barbecues en attributen was favoriet bij Robert.

Veel uren hebben we doorgebracht rondom de BBQ. Al dan niet met vrienden of familieleden. Robert maakte zelf de marinade voor de sateetjes (de satémarinade van Robert is niet te evenarenJ). Robert ging helemaal los bij het voorbereiden van een BBQ.
Robert had een aparte manier van de BBQ aan de gang krijgen; hij wapperde dan met een blik (van een stoffer en een blik) en de BBQ deed het dan als een tierelier. Als eerste ging er dan een speklapje op om de BBQ verder aan de gang te krijgen. Daarna volgden de eerdergenoemde sateetjes, gamba’s, stukjes zalm en geitenkaas in aluminiumfolie. Dit alles gepaard met zelf gemaakte cocktailsaus en knoflooksaus bij een stokbroodje. Ook maakte hij er dan een salade bij van veldsla, geitenkaas en tomaten. Het waren heerlijke, ontspannen zomerse  avonden waarbij we tot laat na genoten van de warmte van de BBQ en het gezelschap.

Later plaats ik een foto van een BBQ in 2007 bij de ouders van Robert in Annen (voormalige woonplaats van Gerda en Derk). Deze foto heb ik nu niet beschikbaar.

Allemaal een fijn weekend,

Janine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten