Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

maandag 12 november 2012

Culinaire Robert


Robert aan het koken in ons nieuwe keuken (april 2008)
 
Robert hield heel erg van lekker eten en van lekker koken. Gezellig vond hij het om vrienden/familie uit te nodigen en voor hen te koken. Regelmatig hadden we dan ook vrienden of familie op bezoek om gezellig te eten met elkaar. In Houten hebben we een grote tafel aangeschaft om lekker lang aan te kunnen tafelen met vrienden, familie óf gewoon met zijn tweetjes. Mosselen uit de pan, kaasfonduën, lamsrackjes, verse mosterdsaus, tapas, etc. veel lekkere dingen zijn gepasseerd. Door Robert ben ik lekker (vers) voedsel meer gaan waarderen.

Begin 2011 heeft Robert nog een aantal culinaire workshops gevolgd, waar onder een Italiaanse. Zo maakte hij daarna vaak verse pasta met een lekkere saus erbij.  We gingen graag samen uiteten. Soms bij een eetcafe, maar ook wel eens bij restaurants met een Michelinster. Proeven en uitproberen konden we erg waarderen. In de top 1 van onze favo restaurants staat toch echt wel De Coquille in Den Bosch. Daar hebben we samen zo'n heerlijke avond gehad. Daar kan (tot nu toe :-)) werkelijk geen enkele kok/restaurant aan tippen. Een mooie culinaire herinnering!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten