Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

donderdag 8 november 2012

Vlieland


De eerste vakantie van mij en Robert was op Vlieland in september 2006. Het jaar was vrij hectisch gestart. Eind januari 2006 is Robert voor de tweede keer geopereerd aan een tumor in zijn speekselklier. Dit was een vrij grote, langdurige operatie, waarbij men aanvankelijk dacht dat het een goedaardige tumor was. Helaas bleek op de OK dat dit niet het geval was. Robert heeft lang moeten herstellen van deze zware operatie die bijna 12 uur duurde.

In september gingen we voor het eerst saampjes op vakantie. Natuurlijk waren we wel eens een weekendje weggeweest naar Valkenburg, Antwerpen of Maastricht, maar een vakantie hadden we nog nooit samen gehad.  Het was een hele fijne relaxte vakantie. We hebben veel geslapen en de meegenomen boeken zijn allemaal uit gelezen.  Zelfs Robert, die toen ik hem leerde kennen geen lezer was, heeft een aantal boeken uitgelezen en had daarna de smaak te pakken. Nadien heeft hij nog veel boeken gelezen van het genre Nicky French en Karen Slaughter.  Op Vlieland hebben we natuurlijk ook heerlijk gegeten én gedronken in het dorp zelf, maar ook in het Badhuys (strandtent).



Na een strandwandeling en een "pitstop" bij de strandtent, september 2006

Vlieland heeft na deze vakantie een speciaal plekje gekregen in ons hart. Later zijn we nog een paar keer terug geweest op Vlie voor een paar relaxte dagen. In december 2007 ben ik door Robert in Brugge ten huwelijk gevraagd. Door allerlei omstandigheden (voornamelijk zwanger zijn :-) kwam het er niet van te trouwen.  In mei 2011 zijn we dan eindelijk op Vlieland getrouwd. Het was een stormachtige dag (misschien achteraf gezien wel symbolisch voor hetgeen ons nog te wachten stond), maar het was een mooie dag met lieve familie en vrienden om ons heen. Het plan is nog eens met de kinderen naar Vlieland te gaan, maar daar is de tijd nu even niet rijp voor.



Isabelle met haar vader op het terras van 't Badhuys, mei 2009

1 opmerking:

  1. Lieve Janine,
    Opnieuw prachtige foto's van jou, Robert en Isabelle. Dank voor deze bijdrage! En dank voor het delen van jouw gevoelens met ons! Sterkte... Blijf de mooie herinneringen aan Robert koesteren... het is een prachtig geschenk!
    Liefs en groetjes, Thierry XXXX

    BeantwoordenVerwijderen