Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

donderdag 1 december 2011

Geluksmomentje!

Gisteren heeft Robert (en wij met hem) een mooi geluksmomentje beleefd.

Robert heeft vroeger zijn studie aan de HBO niet afgemaakt. Hier heeft hij altijd spijt  van gehad en dit heeft hem lang achtervolgd. Een aantal jaren geleden is Robert alsnog gestart met een avondstudie. Ondanks Robert’s hevige gevecht tegen de kanker, zeker de afgelopen 2 jaar met operatie na operatie, was zijn studie zijn drijfveer. Robert was vastbesloten zijn diploma te behalen. 

Gisteren ging rond het middaguur de voordeurbel en stond er een koerier voor de deur met een pakketje van zijn opleider. In dit pakketje zat zijn diploma en een getuigschrift! Wat een leuke verrassing! Werkelijk een mijlpaal. Zijn opleider heeft gemeend Robert het diploma toe te kennen en benadrukt dat op basis van zijn goede studieprestaties het toekennen van het diploma absoluut gerechtvaardigd en zelfs vanzelfsprekend is. Het is hem echt gegund en hij heeft het meer dan verdiend volgens de opleider (en ook volgens ons natuurlijk ook!). Zeker omdat hij het onder zulke zware fysieke omstandigheden heeft gedaan.

Gisteravond hebben Isabelle en Arthur het diploma en het getuigschrift aan Robert uitgereikt in aanwezigheid van Robert zijn ouders, schoonouders, zus, zwagers, Pascal en Tante Ans. De laatste twee hebben Ro zijn situatie en zijn goede studieprestaties (via Wilbert) bij de opleider onder de aandacht gebracht. Dank daarvoor. Robert is heel erg blij dat hij zijn opleiding met goed gevolg heeft kunnen afronden. We hebben een klein bescheiden feestje gevierd. Hoe moeilijk dat ook is onder deze omstandigheden. Het is een enorme prestatie dat Robert het heeft gehaald. Ik ben erg blij voor hem. Hij heeft het toch maar mooi gefikst om met alle fysieke mankementen zijn Bachelor te halen. Ik ben trots op hem. Ook zijn kinderen kunnen later met veel trots terugkijken op een papa die ondanks dat hij heel erg ziek was er toch nog in geslaagd is zijn Bachelor te behalen. Chapeau voor Robert!
Veel lieve groeten, Janine

16 opmerkingen:

  1. hallo Janine en Robert

    wat 'n mooi emotioneel verhaal zeg prachtig ,en Ronert gefeliciteerd hiermee ,kunnen er toch nog mooie momenten in jullie leven zijn ,en de kids dit ook mee hebben mogen beleven ,
    ja een heel mooi prachtig verhaal.
    liefs en groetjes kus voor allemaal coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Janine en heel veel sterkte verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat geweldig, van harte gefeliciteerd.
    Dikke knuffel van Myra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whow, wat geweldig zeg en wat een prestatie!
    GEFELICITEERD en Ro heeft dit dubbel en dwars verdiend, TOP!!! Wat fijn dat jullie met elkaar dit goede nieuws hebben kunnen vieren. Wat een mooi gebaar. Geniet van dit geluksmomentje!

    Veel liefs, Esther, Norbert en kids x x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wouw met traan in mijn oog lees ik je bericht. Gefeliciteerd Robert. Het is je gegund !
    Een mooi gebaar en geniet van dit moment.
    Liefs, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig lichtpuntje in deze voor jullie toch wel donkere tijd. Het is geweldig om zoiets te mogen bereiken, van harte gefelciteerd namens mij, Yvon en de rest van de familie. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Robert, Janine en de kinderen,
    Op de eerste plaats wil ik je feliciteren met je diploma dat je hebt ontvangen en wat gezien de omstandigheden nog meer betekend dan welk ander diploma ook.
    Janine je kunt trots zijn op je bikkel en de kinderen hebben hem heel veel plezier gedaan door dit diploma aan hem uit te reiken met iedereen erbij die jullie lief zijn.
    Inderdaad nog een mooi geluksmoment in de tijd dat we niet meer veel goeds over Robert lezen.
    Woorden schieten te kort maar jullie blijven in mijn gedachten en bid dat jullie de last die je meedraagt daar de kracht voor kan vinden om deze mee te nemen, zeker in deze maand december die normaliter een feestmaand zou moeten zijn.
    Ook veel sterkte voor de rest van jullie familie en pak de dagen die jullie nog samen hebben.

    Heel veel liefs en groetjes vanuit Limburg, Ria en Geert.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jee, van harte gefeliciteerd met het diploma. Het is hem zeer gegund. Heel knap van hem dat hij dit heeft bereikt.

    lieve groeten,
    Joke vZ.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve janine en Robert,

    Wat geweldig! ik krijg er werkelijk kippenvel van. Wat zullen jullie ontzettend trots zijn. Ik vind dit zo super voor Robert dat hij dit meemaakt en dat jullie dit samen met de familie een beetje hebben kunnen vieren.
    Hans en Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mooi, mooi, mooi, mooi. Vanuit London waar allerlei zaken belangrijker worden gemaakt dan ze werkelijk zijn, merk ik bij zo'n bericht wat er werkelijk toe doet. Familie, geluk, samen zijn, liefde.

    Well done!

    Mark Stokmans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd Robert,
    Wat een geweldige prestatie. Geniet van de roem want dat heb je verdiend.

    Liefs,
    Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lieve beiden,

    De kers op de taart! Niet verwacht en toch gekomen!
    Omdat ik weet als echtgenote van een studerende man, wat een inspanning het kost om je bachelor te halen, vind ik dit meer dan een buitengewone prestatie. Robert, van harte gefeliciteert! Weer een reden om een feestje te bouwen! Geweldig!

    Lieve groet, ook namens student Bob!
    Bibi

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat mooi dat hij zijn HBO diploma gehaald heeft. Hij heeft het echt verdiend en er zoveel voor gedaan. Heel veel sterkte. Astarte

    BeantwoordenVerwijderen
  14. lieve robert en janine

    gefeliciteerd met robert zijn bachelor
    echt een knappe prestatie mag je echt trots op zijn
    en heel veel sterkte

    liefs en dikke knuffel petra

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lieve Robert en Janine,

    Robert, kanjer, gefeliciteerd met je bachelor! Wat een geweldige prestatie; keigoed gedaan man! En Janine, wat fijn dat jullie dit geluksmomentje in deze moeilijke tijd hebben kunnen delen met elkaar, jullie twee boeffies en jullie familie.
    Ik denk heel veel aan jullie!!
    Heel veel liefs uit Nieuwendijk, dikke knuf Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Beste Robert,

    Omdat we verschillende modules met elkaar hebben gevolgd en ook hebben afgesloten mag ik mijzelf ten aanzien van jouw prestaties als een 'ervaringsdeskundige' zien: proficiat met het diploma, door inzet en resultaat verdient. Ik weet dat ik namens Caroline en Esther mag zeggen dat we trots op je zijn. Bedankt dat we deze opleiding met elkaar hebben mogen doorworstelen, voor het plezier dat we hebben gehad en voor de diepe gesprekken die we hebben gevoerd. Aan een opleiding als deze houd je niet alleen een Bachelor titel over maar ook een aantal vrienden...

    Groeten, Nico.

    BeantwoordenVerwijderen