Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

dinsdag 6 december 2011

Symboliek afbeelding rouwkaart

Graag wil ik jullie uitleggen hoe wij tot de lay-out van de rouwkaart zijn gekomen. We krijgen veel  reacties daarop. De afbeelding op de rouwkaart is door Robert zelf in overleg met een kunstenaar, Henk Bosman (en vriend van ouders van Robert), tot stand gekomen. Henk heeft deze na aanwijzingen van Robert met houtskool getekend. De cirkels rondom de moeder, kinderen en de kist symboliseren de verbondenheid die er altijd zal blijven bestaan. De kaart is dus door Robert zelf bedacht en voor ons is de afbeelding erg waardevol.  Robert heeft ook tot in detail aangegeven hoe de activiteiten rond zijn begrafenis, vandaag  en morgen, eruit moeten zien.

Lieve groeten, Janine

4 opmerkingen:

  1. Hallo Janine,
    Wat ontzettend knap dat Robert zelf de regie in handen gehouden heeft. Ook wij hebben met bewondering naar de prachtige tekening op de voorkant van de kaart gekeken.

    Nogmaals heel veel sterkte toegewenst voor iedereen die met Robert verbonden is.

    Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het symbool is prachtig. Wat ontzettend knap en moedig van Robert dat hij zelf heeft aangegeven hoe zijn afscheid er uit moet gaan zien. Enorm sterk moet je dan zijn lijkt mij. Sterkte morgen!

    Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De voorkant van de kaart is zo ontroerend mooi. Heel bijzonder.
    Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.
    lieve groeten,
    Joke vZ

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Janine.
    Zonder uitleg begrepen we de tekening , dat wil toch zeggen dat hij fantastisch getekend is .Mijn man is ook kunstenaar en weet er dus wel iets vanaf. Ere wie ere toekomt.Robert je hebt een pracht stukje werk bedacht.liefs Dorrit

    BeantwoordenVerwijderen