Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur

Robert met zijn liefste Isabelle en Arthur
30.07.11

woensdag 28 maart 2012

Dank en herinnering


Mijn laptop doet het weer! Fijn om weer wat vaker online te kunnen zijn. Al heb ik weinig behoefte op het moment om achter de PC te zitten omdat het mooie weer lonkt. Het is heerlijk toeven in de tuin buiten met de kinderen. Ook zijn we vaak te vinden in het speeltuintje bij ons voor. De kinderen spelen graag met de buurkindjes.

Het is inmiddels alweer bijna vier maanden geleden dat Robert is overleden. Ook al gaat het steeds iets beter met ons, het is en blijft een heel groot gemis. We missen hem vaak bij de meest simpele dingen. Robert was altijd een kei in het bakken van spek dobbelsteentjes. Die waren altijd superlekker, bij mij branden ze altijd aan. Een cartridge vervangen? Hoe doe ik dat? Een lampje verwisselen? Een batterijtje in een speelgoedje van de kinderen plaatsen. Robert deed dat altijd. Ook wel ongeëmancipeerd om te merken dat je zodra je een relatie krijgt in het ouderwetse rollenpatroon vervalt. Voordat ik Robert leerde kennen en alleen woonde deed ik gewoon alles zelf. Enerzijds wel fijn dat ik ook wel weet hoe het moet. Bovendien heb ik schoonpa, pa, broer en ooms die me helpen bij de wat ingewikkeldere klusjes.

Zoals eerder aangegeven in mijn berichtje van de vorige keer, hebben we dankkaarten verstuurd. Er zijn veel mensen die ook via de mail of via facebook of dit medium meegeleefd hebben met ons. Ook hen wil ik graag bedanken voor alle steun die we hebben mogen ontvangen. Het deed én doet ons goed te weten dat er vele mensen zijn die aan ons denken. Heel regelmatig ontvangen we nog lieve kaartjes. Dat is ontzettend fijn. De herinneringskaarten druppelen inmiddels binnen. Minder hard, eerlijk gezegd, als ik had gehoopt. Het is heel mooi om te lezen hoe ieder zich Robert herinnert. De kinderen zullen straks met liefde hun papa kunnen herinneren.  De herinneringskaarten zijn dan ook van harte welkom. Overigens is een andere vorm van herinnering ook welkom. Er zijn ook brieven, tekeningen en foto’s binnen gekomen. Allemaal heel erg welkom en voor de kinderen straks mooi om terug te kijken op de fantastische papa die ze hebben.

Heel veel lieve groeten,

Janine

1 opmerking:

 1. 21-08-12
  Lieve Janine,
  Ik ben al vele malen op deze blog geweest en telkens stond jouw bericht "Dank en Herinnering" vol in beeld. Zo ook vandaag. Ik dacht dat je geen blog meer bij hield tot ik vandaag per ongeluk naar beneden scrolde. En zie daar. Je hebt heel veel geschreven dus ik ben er even voor gaan zitten om bij te lezen.

  Met een lach en een traan heb ik jullie belevenissen vanaf april gelezen. Wat doen jullie het goed met z'n allen en wat fijn dat je steun hebt van je ouders, schoonouders en verdere familie. Die zijn hun gewicht in goud waard denk ik.

  Veel liefs,
  Marga.

  BeantwoordenVerwijderen